Κρασί & Οινοτουρισμός

Μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος…

Η αγάπη μας για το κρασί είναι αδιαπραγμάτευτη και συνεχώς αυξάνει. Το κρασί είναι μέρος της ζωής μας και μας παρασύρει συνεχώς σε έναν ατελείωτο δρόμο γνώσεων και εμπειριών.

Θελήσαμε λοιπόν να συνδυάσουμε τη λατρεία μας για το marketing με το πάθος μας για το κρασί και να δημιουργήσουμε ένα ακαταμάχητο χαρμάνι από το οποίο αναδύονται:

  • φρέσκιες ιδέες που μας βοηθούν να μοιραζόμαστε εξαιρετικά κρασιά
  • πρωτότυπες καμπάνιες μέσα από τις οποίες διαδίδουμε τις μοναδικές ιστορίες που μας διηγείστε εσείς: οι άνθρωποι που στέκεστε δίπλα στο κρασί με αγάπη, επιμονή και φροντίδα έχοντας ως πρωταρχικό σκοπό την υψηλή του ποιότητα αλλά και την διάκριση του παγκοσμίως
  • δημιουργική και εμπεριστατωμένη γραφή περιεχομένου με την οποία περιγράφουμε και μεταφέρουμε με ευστοχία και ακρίβεια την προεργασία που χρειάζεται στο αμπέλι, τις πολυάριθμες ποικιλίες σταφυλιού, τα εδάφη και τελικά τον τόπο απ´όπου όλα ξεκινούν, το ελληνικό terroir.

Είμαστε εδώ για εσάς.

Γαστρονομία

Ένας οινολάτρης δεν μπορεί παρά να εκτιμά και να αγαπά την γαστρονομία αφού ο κατάλληλος συνδυασμός φαγητού και κρασιού θεωρείται αναπόσπαστο κομμάτι της και αναβαθμίζει την απόλαυση και τελικά τη συνολική εμπειρία.

Η γαστρονομία αντανακλά την παράδοση και τον πολιτισμό του κάθε τόπου ενώ συγκεκριμένα η ελληνική γαστρονομία η οποία έχει διαγράψει έως σήμερα μια ιστορική πορεία που φτάνει τα 4000 χρόνια, είναι μοναδική.

Λέγεται πως για να φτάσεις στη καρδιά κάποιου πρέπει να περάσεις και να ικανοποιήσεις πρώτα το στομάχι του. Ποιος είναι όμως άραγε ο καταλληλότερος τρόπος για ένα brand να κάνει τον καταναλωτή να αγαπήσει το προϊόν του;

Μα φυσικά τα social media.

Στη σύγχρονη εποχή, έννοιες όπως followers, influencers, engagement κ.α. παίζουν πλέον καθοριστικό ρόλο στον τρόπο που ο κόσμος αντιλαμβάνεται και τελικά ακολουθεί τις τάσεις της γαστρονομίας.

Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε την σωστή στρατηγική με την οποία θα αναδείξουμε την δραστηριότητα σας στον συγκεκριμένο χώρο (εστιατόριο, το τοπικό/γεωργικό προϊόν, τέχνη μαγειρικής κ.α.) και θα αναπτύξουμε ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς και σχέσεις εμπιστοσύνης με το κοινό ενώ παράλληλα θα βελτιώσουμε την αναγνωρισιμότητα και θα δημιουργήσουμε μια ξεκάθαρη εικόνα για το προϊόν σας/εταιρία σας.

Με αυτόν τον τρόπο μια θέση στην καρδιά όλων είναι δεδομένη.

Website Design

Μία ιστοσελίδα δεν είναι μόνο η παρουσίαση των προϊόντων σας.
Μέσα από αυτή τοποθετείται η επιχείρηση σας στην αγορά και αποκτά θέση στον ανταγωνισμό που υπάρχει την εκάστοτε στιγμή.
Παράλληλα, μπορεί και πρέπει να λειτουργεί ως ένα ισχυρό εργαλείο επικοινωνίας με παλιούς συνεργάτες αλλά και να προσελκύει νέους. Αποτυπώνει τη σωστή εικόνα της επιχείρησης και των προϊόντων σας ενώ παράλληλα μεταφέρει τα μηνύματα που εσείς θέλετε να δώσετε.

Στην Yes Media η προσέγγιση μας στις ιστοσελίδες για τα οινοποιεία είναι τόσο ιδιαίτερη, όσο και τα κρασιά σας!

Content Marketing

Η επικοινωνία του κρασιού πρέπει να είναι αυθεντική, αποτελεσματική και με σταθερό χρονοδιάγραμμα.

Το περιεχόμενο που θα δημιουργείται, σε όλες τις μορφές του, πρέπει να ανταποκρίνεται στους στόχους που έχουν τεθεί από την αρχή.

Το πρωτότυπο και ποιοτικό περιεχόμενο δημιουργεί και συμπληρώνει την εικόνα που εσείς θέλετε για το οινοιποιείο και τα κρασιά σας: να αντανακλούν την αγάπη που τους προσφέρετε, την φιλοσοφία σας, τα όνειρα σας, την ιστορία σας!

Social Media Marketing

Ο δημιουργικός διάλογος με το κοινό/καταναλωτή δυναμώνει τη σχέση που αναπτύσσετε μαζί του και παίζει καθοριστικό ρόλο στην ποιοτική αλλά και ποσοτική διεύρυνση του. Η βελτιστοποιημένη χρήση των Social Media καθώς και η σταθερή και καλά σχεδιασμένη παρουσία σας σε αυτά, αποτελούν τα ιδανικά μέσα να επιτύχετε μια μοναδική επικοινωνία.

Η δυνατότητα στόχευσης στο κοινό που σας ενδιαφέρει μέσω των διαφημίσεων (social advertising) και των δυνατοτήτων που παρέχονται ενισχύει καθοριστικά την προβολή σας.

Μην χάνετε άλλο χρόνο. Ας ξεκινήσουμε!

Συνεργασίες

WE ARE WINE  •  WE ARE GASTRONOMY

Επικοινωνήστε μαζί μας για λύσεις προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες,  στόχους και προδιαγραφές.